forum index ~ schoffie's natuurfotografie forum ~
Johan van der Wielen
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   ~ Inloggen ~~ Inloggen ~ 

[FAQ] Algemene regels en voorwaarden

 
Plaats reactie     forum index -> mededelingen & FAQ
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
schoffie
uw natuurgids


Geregistreerd op: 20-9-2007
Berichten: 10160
Woonplaats: in de bosjes...

BerichtGeplaatst: zo 23 sep, 2007 12:35    Onderwerp: [FAQ] Algemene regels en voorwaarden Reageer met quote

[FAQ] ALGEMENE REGELS EN VOORWAARDEN

Inleiding
Welkom op ~ schoffie's natuurfotografie ~. Dit forum is een dienst aan geÔnteresseerden en met name deelnemers van de workshops van ~ schoffie's nature ~. Registratie staat open voor iedereen en kost u niets.

IdeeŽn en doel
Het idee en doel van dit forum is om nŠ een workshop verder te kunnen gaan in het leren fotograferen. Om je resultaten te kunnen laten zien aan je mede deelnemers en om nog vragen te kunnen stellen als bepaalde dingen toch nog niet helemaal duidelijk zijn.

Daarnaast heeft het forum nog een fotogalerij om je mooie foto's uit het veld kunnen delen en te leren van andermans mening en constructieve commentaren.

In het onderdeel 'techniek' kun je vragen stellen over de techniek van het fotograferen, de materialistische kant van de fotografie en het proces van kleurmanagent en fotonabewerking.

Als laatste is er een klein deel waar je lekker met je mede forumleden kunt bomen over alle grote reizen die we willen gaan maken, utopische foto's die we ooit gaan schieten en overweldige avonturen die we willen gaan beleven. En natuurlijk gaan we dat samen doen...

Wie is ~ schoffie's natuurfotografie ~
~ schoffie's natuurfotografie ~ is een initiatief van schoffie, oftewel Johan van der Wielen. Als natuurfotograaf ben ik niet alleen enthousiast over alle schoonheid om mij heen, maar ook in het overbrengen van dit enthousiasme op anderen. Niet alleen in mijn workshops, maar ook met mijn weblog en nu met dit forum, probeer ik mensen op ongedwongen en open wijze te betrekken bij de wonderen van de natuur en met name bij de kunst van het vastleggen ervan...

Registreren
Als gezegd kost registratie u niets. Na de registratie ontvangt een nieuwe gebruiker een mail met een activatie link. Door daarop te klikken wordt het account geactiveerd. Door het registreren verklaart iedere gebruiker zich akkoord met de geldende regels op dit forum!
Uit veiligheidsoverwegingen is het niet meer mogelijk om te registreren met email accounts van anonieme email providers zoals AOL.COM / GMAIL.COM / YAHOO.COM / MSN.COM / HOTMAIL.COM / LIVE.COM etc. Uitsluitend email adressen van gerenomeerde internetproviders worden geaccepteerd. Deze maatregel is helaas nodig om het steeds groter groeiende probleem met spam-posters en internet-fraudeurs tegen te gaan en de leden van dit forum een "veilig" verblijf te kunnen blijven garanderen.


Gedrag
De foto's die hier worden gepost worden met de beste bedoelingen getoond. Een foto die niet mooi is, kan geen reden zijn om op negatieve manier te reageren. Blijf onder alle omstandigheden vriendelijk en hoffelijk, respecteer elkaar.

Ga geen ruzie uitvechten op het forum, gebruik daarvoor de PB functie. Geschreven woord is snel voor velerlei uitleg vatbaar, gebruik zoveel mogelijk de smilies om de goede sfeer te bekrachtigen. Geef geen steken onderwater en ga zorgvuldig om met goed bedoelde humor, het kan snel verkeerd opgevat worden.

Algemene regels
Het doel is een gezellig forum waarbij leren en ontwikkelen voorop staan. Elkaar helpen in de ontwikkeling is iets wat ik heel erg wil aanmoedigen. Om de sfeer en ideologie te waarborgen zijn een aantal huisregels opgesteld waar iedere gebruiker zich aan moet houden.
  • Iedere gebruiker is volledig verantwoordelijk voor alle content welke onder zijn gebruikersnaam / wachtwoord wordt gepost. ~ schoffie's nature ~ kan onder geen beding aansprakelijk worden gesteld voor schade voortkomend door het gebruik van ~ schoffie's forum ~. De inhoud van de geplaatste berichten en gezichtspunten vallen te allen tijden onder de verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid van de schrijver.
  • Algemeen ontoelaatbaar gedrag en/of uitlatingen (denk aan racistisch, pornografisch, agressief, bedreigingen, onwettelijk, lasterlijk, etc.) worden zonder overleg verwijderd en kan leiden tot verwijdering van het forum.
  • Gebruikers dienen vertrouwelijk om te gaan met hun identiteit.
  • Het gebruik van valse gegevens, falsificeren van berichten en/of bronnen is niet toegestaan.
  • Alle vormen van onwettige praktijken zijn niet toegestaan. Daaronder worden o.a. illegale verspreiding van auteursrechtelijk beschermde producten (foto's, handleidingen, software, muziek, etc.) verstaan. Verder mag ook onder geen voorwaarde gelinkt worden naar internet sites waar illegale codes of andere manieren om illegale software te gebruiken wordt verspreid. Ook het aanmoedigen of openbaar maken van mogelijkheden om de wet te ontduiken is niet toegestaan. In al deze gevallen zullen de betreffende berichten zonder overleg worden verwijderd en de gebruiker de toegang tot het forum worden ontzegd.
  • Het is niet toegestaan, zonder overleg met het team van het forum, berichten met commerciŽle inhoud te plaatsen.
  • Dit forum is geen chatbox. Social talk is leuk en gezellig maar het moet niet het doel worden van je aanwezigheid op het forum.
  • Het forum is voorzien van een zoekfunctie. Probeer deze zoveel mogelijk te gebruiken alvorens een nieuwe vraag te starten.
  • Het is niet toegestaan andere dan door jezelf gemaakte foto's te tonen.
  • Het is niet toegestaan foto's, welke op dit forum worden getoond, zonder overleg en toestemming van de maker te gebruiken voor welk doeleinde dan ook.
Modereer beleid
Het team van ~ schoffie's forum ~ behoudt zich het recht voor te allen tijden de Algemene Voorwaarden te wijzigen, naar eigen inzicht in te grijpen op het forum bij discussies, foto's / berichten en/of users te verwijderen die zich niet aan de Algemene Voorwaarden houden. Over het beleid en/of wijze van modereren kan niet worden gecorrespondeerd.

Privacy
De gegevens die u heeft verstrekt tijdens de registratie worden vertrouwelijk behandeld en onder geen voorwaarde, wettelijke verplichtingen uitgezonderd, verstrekt aan derden.
_________________
Naar boven
Bekijk gebruikersprofiel Stuur privébericht Bekijk de homepage
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie     forum index -> mededelingen & FAQ
Pagina 1 van 1