forum index ~ schoffie's natuurfotografie forum ~
Johan van der Wielen
 
 HelpHelp   ZoekenZoeken   GebruikerslijstGebruikerslijst   GebruikersgroepenGebruikersgroepen 
 ProfielProfiel   Log in om je privéberichten te bekijkenLog in om je privéberichten te bekijken   ~ Inloggen ~~ Inloggen ~ 

Gevorderde Fotoworkshop Schiermonnikoog ~ 9-11 sep. 2016

 
Plaats reactie     forum index -> Fotoworkshops en reizen naar binnen en buitenland
Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht
schoffie
uw natuurgids


Geregistreerd op: 20-9-2007
Berichten: 10160
Woonplaats: in de bosjes...

BerichtGeplaatst: vr 15 nov, 2013 17:29    Onderwerp: Gevorderde Fotoworkshop Schiermonnikoog ~ 9-11 sep. 2016 Reageer met quote

3 daagse fotoworkshop Schiermonnikoog voor gevorderden:
Beeldverhaal en thematiek


vrijdag 9 t/m zondag 11 september 2016...een mooie foto maak je niet, die bestaat al. De kunst is niet het maken maar het zien...

Samenvatting fotocursus
U beheerst de fotografische techniek en u hebt uitgebreide ervaring in natuurfotografische aspecten als landschapsfotografie, macrofotografie en dierfotografie. U heeft behoefte om zich meer te gaan verbreden, meer halen uit uw fotografie. Verdergaan dan een fraai stockbeeld, iets met uw beeld vertellen, een boodschap uitdragen of juist verder ontwikkelen in een eigen stijl. Werken vanuit een plan en een visie, op pad gaan met een doel i.p.v. te kijken wat u tegenkomt. Kortom, u zoekt verdieping en een nieuwe dimensie aan uw fotografie.


Tijdens deze cursus gaat u aan de slag met een eigen project op en over Schiermonnikoog. Van te voren gaat u zich verdiepen in thematiek of beeldverhaal. U bepaalt hierbij uw eigen doelen in stijl, verhaal, thema, te gebruiken technieken, boodschap en wellicht zelfs beoogd product. Hiervoor krijgt u van natuur- en landschapsfotograaf Johan van der Wielen informatie, tips en hulp. Ook tijdens het weekend zal hij u helpen het gekozen project verder uit te diepen en uit te werken. Dit project stuurt u uiterlijk twee weken vr de cursus aan Johan toe zodat hij de tijd heeft om te reageren, vragen te stellen en u te helpen aanscherpen en concretiseren.


Doel van cursus is het uitwerken van uw eigen project, daarvoor zijn twee dagen zelfs aan de korte kant, de (weers)omstandigheden wisselend en wellicht niet allee beoogde beelden mogelijk. Dat betekent dat u ook tijdens de cursus flexibel om moet gaan met uw eigen doelen, aanpassingen zal moeten doen en creatief moet zijn met de mogelijkheden. Aan het eind van de tijd op Schiermonnikoog moet het project zijn afgerond.Wegens de combinatie van de geringe grootte en de grote diversiteit biedt Schiermonnikoog de uitgelezen mogelijkheden voor het uitwerken van een eigen project in slechts twee dagen. Daarbij staat het u vrij om te gaan en staan waar u wilt en wat u nodig heeft voor uw beeld, we volgen geen vast programma of route maar waar mogelijk combineren we projecten van deelnemers opdat er ook uitwisseling en adequate begeleiding in het veld mogelijk is. Verder kunt u gebruikmaken van de uitgebreide gebiedskennis van Johan van der Wielen.

De cursus wordt afgesloten met een bijeenkomst in centraal Nederland. Dit is een halve dag en vindt plaats in half november. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u de gelegenheid uw project te presenteren en daarbij te vertellen over uw afwegingen voor bepaald beeld en verhaal.


Uitgebreide reisbeschrijving en informatie
De uitgebreide reisbeschrijving kun je in downloaden in PDF. Hierin zit het uitgebreide programma, alle informatie wat mee te nemen, over vervoer, het verblijf, eten en drinken, etc.:
De prijs van het weekend bedraagt 425 euro en is incl. overnachting, eten en drinken, huur fietsen, bagagevervoer en afsluitende bijeenkomst op zondag 20 november 2016 in Amerongen.


Aanmelding en informatie
Voor informatie over aanmelding, betaling en voorwaarden KLIK HIER. Wanneer u zich heeft aangemeld ontvangt u een bevestigingsmail met daarin de uitgebreide informatie met daarin het uitgebreide programma, wat mee te nemen, routebeschrijving, etc.

Met vriendelijke groeten en tot ziens,
Johan van der Wielen
fotocursus@schoffie.eu / 06-25064614


_________________


Laatst aangepast door schoffie op vr 04 dec, 2015 14:25, in totaal 5 keer bewerkt.
Naar boven
Bekijk gebruikersprofiel Stuur privébericht Bekijk de homepage
Berichten van afgelopen:   
Plaats reactie     forum index -> Fotoworkshops en reizen naar binnen en buitenland
Pagina 1 van 1